Bookmark and Share    
 

2003 til 2006

 

Årets juletur, de 100 km rundt om Brabrandsøen den 10. december blev igen i år en stor succes. I år var vejrguderne meget gode mod os. Vi havde temperatur på ca. 10 grader, solskin og vindstille, hvad mere kan man ønske sig i december. (måske snestorm). Til start var 9 løbere, hvoraf de Henrik, Gert, Per og Kent repræsenterede duul. Alle kom flot i mål, specielt kan det nævnes at Per kom i mål i 12 timer og 15 minutter, hvilket betød at han igen gjorde sig berettiget til at kalde sig fuldgyldig duul medlem, efter en længere periode som prospekt. De andre resultater kan ses under Brabrandsøen rundt. 

 


Billeder af Duracell kaniner til Helsinki marathon. Se her.


Århus Natmarathon 29. oktober. Her løb Søren Skytte, Per Hjorth, Kent Møller og Frank Thomsen marathondistancen. Kim Leth viste, at han er på vej tilbage efter 1½ års skades pause. Kim løb halvmarathondistancen. Tiderne kan ses her


Spartathlon 29-30. september 2006. Det lykkes for ustyrlige Kent Møller at gennemføre de 245,3 km på 35 timer og 16 minutter. Kent blev nr. 71 af 97 gennemførende løbere. Der var 247 løbere til start i Athen. Gert stod af ved 161 km, Henrik ved 154 km, Søren ved 127 km. Per Hjort blev taget ud ved 71 km, da han ikke nåede tidsgrænsen.


Spartathlon. Fredag den 29. september stiller 4 ustyrlige ultraløbere til start i et af verdens allerhårdeste løb, det såkaldte Spartathlon. Løbet strækker sig over 246 km fra Athen til Sparta, og skal gennemløbes på under 36 timer. Undervejs er der 75 depoter som alle skal nås indenfor en i forvejen fastsat tidsgrænsen. Nås det ikke bliver man taget ud af løbet. Siden løbets start i 1983 har kun 32% nået målet i Sparta. De 4 ustyrlige ultraløbere kan under løbet føles her.  Løbets officielle side www.spartathlon.gr


Århus 1900´s 100 km løb.  Den 9. september deltog 4 ustyrlige ultraløbere i dette løb fra Århus til Alrø og retur. Desværre bragte Morten Skytte skam over de ustyrlige ultraløbere ved at udgå ved 55 km. Jan Tagesen vendte tilbage som fuldgyldig medlem ved at løbe de 100 km på 10.29.42. Tillykke Jan, og dejligt at se dig tilbage som ultraløber. Frank satte pr med mere en 30 min, da han løb i 13.08.23.

Derudover gennemførte Nikolaj Mann i 11.02.01.


 Flensborg Marathon 3. september. Den ustyrlige Kent Møller løb dette marathon i tiden 3.26.41. Den sidste halvdel af løbet blev løbet 6 min hurtigere end den første halve. 


 Helsinki marathon. Udklædt som Duracell kanin løb Kim Smitt og Frank Thomsen dette marathonløb i 5 timer og 59 minutter. Det siges at det var meget varmt - 26 grader. Men som Frank sagde efter løbet, det var kun hårdt de første 6 timer!


Grenå marathon. Den ustyrlige Per Hjorth har lørdag den 19. august løbet dette marathon i 4.15.07.  

 


Viborg 24 timers løb. I weekenden den 12-13. august 2006 deltog 5 ustyrlige ultraløber i dette 24 times løb. Planen for flere af os var at der "kun" skulle løbes 100 km, da vi ikke ville presse os for meget her 7 uger før Sparathatlon. Kim Smitt valgte at stoppe efter 62,8 km efter et voldsom skybrud. Kent Møller og Nikolaj Mann løb 119,91 km, og Gert Hougaard og Søren Skytte løb 102,78 km. 


 Skjoldhøjparken rundt 24 timer: Den 29 juli kl. 8.00 startede Kent Møller og Henrik Schriver ud på en 24 timers træningstur i Skjoldhøjparken. Udgangspunktet var depotet i Kent's carport og så en 4 kilometer rundstrækning med 35 højdemeter pr. omgang. Vi havde fra starten planer om, at tage en længere afstikker for at få nogle kilometer væk fra rundstrækningen (Polar SX625), hvilket vi gjorde allerede efter to omgange. På vej retur vidste vi, at der var en lang stigning, hvorfor vi besluttede at besøge den lokale købmand og købe en iskold cola, som vi så ville drikke mens vi gik op ad bakken. Det medførte, at Henrik's mave lukkede til og at han fik problemer med at optage væske. Dagen var lummer og sveden haglede af os. Det er første gang under et løb, at vi har set frem til, at det blev mørkt. Heldigvis gik der "kun" 6 timer, så var Henrik's krise ovre, godt hjulpet igennem af Kent som trækker og Kim Leth, der var ude for at løbe sammen med os (Tak for det!). Vi havde nu nået ca. 90 kilometer. Timerne gik og det var ved at blive mørkt. Kent begyndte at få smerter i fødderne og omkring knæene. Vi besluttede derfor at forsøge med 15 minutters pause. Kl. 4.30 valgte Kent at stoppe. Vi havde nu tilbagelagt 143 kilometer. Henrik fortsatte til kl. 7.57, hvor han havde nået 162 kilometer - Trukket de sidste 5 af Gert Hougaard (Tak for det!). 


Tour des Glaciers de la Vanoise. Per Hjorth fra de ustyrlige ultraløbere har netop deltaget i dette bjergløb i Frankrig. Læs hans beretning her. Billeder kan ses her.

  


Århus-Karup-Århus: Det blev en hård træningstur til Karup. Vi startede kl. 7.00 og løb mod Ry i kraftig modvind og regnvejr. Fra Ry gennem skoven til naturstien og mod Bryrup et dejligt kuperet område. Vi måtte flere steder stoppe og vente på følgeblien, da vi kun skulle løbe tre kilometer, men de skulle måske køre 35, for at nå samme punkt. Videre gennem skoven, hvor vi flere steder fik rytmen brudt af små stier og store vandpytter, som gjorde at vi måtte væk fra stien. Så tog vi hærvejen nordpå. Her havde vi en dejlig oplevelse med en gammel brønd, hvor vi fik iskoldt drikkevand. Gennem nogle store plantageområder og flere kilometer langs en sø, hvor vinden fik frit løb op i mod Karup. Her måtte vi på et tidspunkt løbe på tværs gennem skoven, da vi havde retningen, men manglede stien. Her var klokken omkring 20.00. Vi fik moralsk opbakning af Poul fra Galten, der havde taget turen til Karup, blot for at heppe på os - Det var dejligt! Da vi kom til Karup, havde Kent problemer og valgte at trække sig ved 108 kilometer. Gert og Henrik fortsatte mod silkeborg og så den lige vej hjem. Da klokken blev 03.00 tilbagelagde vi 4-5 kilometer i timen, hvorfor vi besluttede at sige - Det var det. 142 kilometer var tilbagelagt. Vi var klare i hovederne og havde det egentligt godt. Vi havde begge en oplevelse af at have spist og drukket rigtigt, så det var en positiv oplevelse, men vejret og den hårde rute havde tæret på kræfterne.

En stor tak skal lyde til Pia og Henrik der kørte bilen og styrede forplejningen. Deres moralske opbakning og massage var af uvurderlig værdi!


Supporter søges. Vi er 4 ustyrlige løbere som skal ud på en 175 km træningstur i weekenden den 3-4. juni. Vi starter lørdag kl.07.00 fra Marselishallen i Århus, og forventer at turen tager 24 timer. I den forbindelse mangler vi en eller flere supporter til at køre rullende væskedepot for os. Har du tid og lyst til at hjælpe os, evt. bare i nogle få timer bedes du kontakte os på kent@duul.dk Vi stiller selvfølgelig bil til rådighed.


Ultramarathon Bornholm den 6. maj. Her deltog den ustyrlig Kim Smitt i 6 timers løbet, hvor han besatte en flot 3 plads med hele 66,332 km. 


Skjern Marathon den 29. april. Her deltog 3 ustyrlige ultraløbere, og deres resultater blev som følger:

Nikolaj Mann 3.48.03
Søren Skytte 3.48.07
Frank Thomsen 4.38.22

 


Hamborg marathon den 23. april. Der deltog 5 ustyrlige ultraløbere, og deres resultater blev som følger:Kim Smitt 3.18.13
Kent Møller 3.23.48
Jan Tagesen 3.35.14
Søren Skytte 3.56.51

Resultater fra 24 timers løbet i Forum. Søren og Kent blev henholdsvis nr. 2 og 3 med 126,3 km. De fulgtes ad, og valgte begge at stoppede efter ca. 17 timer og 30 minutter. Det var meget koldt at løbe 24 timers løb på denne årstid.


1-2. april 2006 afholdes 24 timers løb omkring Forum i København. Løbet afholdes i forbindelse med sportoutdoor messen i Forum. Fra DUUL deltager Søren Skytte og Kent Møller.


Kienbaum - Grünheide 100 km. Der er nu lagt en beretning ind på siden. Den kan læses her.


Kienbaum - Grünheide d. 25. marts 2006. Resultatlisten kan ses her.


25. marts 2006 afholdes der 100 km i Grünheide 45 km fra Berlin. I løbet deltager intet mindre end 5 ustyrlige ultraløbere, nemlig Henrik Schriver, Nikolaj Mann, Gert Hougaard, Søren Skytte og Kent Møller.

For Henrik, Nikolaj og Gert er det et forsøg på at løbe under de 10 timer og 30 minutter der trækker. Dette er nemlig kravet for at kunne stille op i Spartathlon, de 246 km fra Athen til Sparta i slutningen af september måned. Så det bliver spændende at se om det lykkes for dem alle. Alt er tilrettelagt for dem. Søren og Kent er med som harer for dem, og Gerts kone Pia er med som supporter og holdleder, ligesom der er blevet lavet en tidsplan. Tidsplanen kan ses her.


Winthermarathon i Husum. Kim Smitt fra DUUL stillede op, og løb i tiden 3.56.04, selvom han kom 17 minutter for sent til start! 


Nat Træningstur. Fredag den 3. marts kl.23.10 blev Gert Hougaard og Kent Møller sat af uden for Funder, ca. 12 km fra Ikast. Det var mørkt og der var meget koldt. Herfra løb de den direkte vej ind mod Silkeborg og videre ad Silkeborgvej ind til Århus. Dvs. ved Årslev drejede de fra mod Tilst, hvor de begge bor. I alt 52,5 km, som incl. alle toiletpauser mv. tog 5 timer og 36 minutter.  

På grund af temperaturen som lå mellem -6 og -10 grader var det meget svært at holde på den kolde vand, så en overgang skulle Kent tisse for hver 1 km, så det blev til rigtig mange tissepauser undervejs.

En lille spøjs ting....colaen og chokoladen vi havde lagt ud på ruten frøs til is. Men heldigvis havde vi også lagt varm kakao ud. Dette var en rigtig dejlig ting.  

Vi var hjemme kl.04.45 lørdag morgen efter en hel suveræn nattetur, hvor benene havde det rigtig godt.


Duul-resultater fra www.holstebrobymarathon.dksøndag d. 19.2.2006.

Kim Smitt (3.43:32), Søren Skytte (3:47:12), Nikolaj Mann (4:02:53) og Frank Thomsen (4:02:57).

Løbet var en rigtig god oplevelse, hvor der fx. blev løbet 6 runder på meget vekslende underlag, og i smukke omgivelser trods årstiden. På hver runde blev målområdet passeret ved at gennemløbe et indkøbscenter, og på vanlig vis fik DUUL løberne sat deres aftryk på løbet ved at synge en lille sang for tilskuere mv i centeret ved hver gennemløb, og naturligvis også ude på ruten. Før løbet fik vi oplyst at Anders Madsen (har den danske rekord i flest maraton løbet, på mere end 300 stk) fejrede sin fødselsdag med at løbe Holstebro bymarathon. Før løbet blev skudt igang tog DUULs sangkor derfor forskud på fødselsdagen ved at få alle løbsdeltagerne til at synge en fødselsdagssang for Anders. Hver gang "stakkels" Anders blev passeret undervejs i løbet (ialt 12 gange), fik han naturligvis endnu en fødselsdagssang.

Så alt i alt en herlig dag i det vestjydske, i godt løberselskab, og bestemt et løb vi vil vende tilbage til de kommende år.

 

 


www.holstebrobymarathon.dk søndag d. 19.2.2006. Fra DUUL deltager 6 løbere (Frank Thomsen, Søren Skytte, Nikolaj Mann,og Kim Smitt) i denne "jomfru"-udgave af løbet. Der løbes på en rundstrækning  med skiftende underlag, og en del højdemeter.


Midwinter Marathon i Apeldoorn i Holland den 4. februar. Her deltog fra de ustyrlige ultraløbere Frank Thomsen. Han kom i mål i tiden  3.58.10.


DUUL Nyt.  Der er kommet en ny underside med en omtale af DUUL. Tryk på linket til højre eller her.


Brabrandsøen rundt 100 km. Der er kommet flere billeder. Tryk her.


Elb Tunnel Marathon. Søndag den 29. januar var 5 ustyrlige ultraløber til start til Elb Tunnel Marathon. Ruten består af 48 runder rundt i den gamle Elb Tunnel. Dvs. der er faktisk 2 tunnelrør som ligger med 4-5 meters mellemrum, således at der skal løbes 434 meter i det ene rør og drejes rundt og tilbage i det andet rør. Dette gøres 48 gange. Endnu engang fungerede omgangstælleren ikke ordentligt, så mange fik løbet nogle ekstra runder. Ifølge resultatlisten blev tiderne følgende:

Kim Smitt 3.24.34
Søren Skytte 3.25.42
Gert Hougaard 3.30.14
Henrik Schriver 3.40.32
Kent Møller 4.29.44

Prospect. Ved årets udgang blev endnu en Ustyrlige Ultraløber degraderet til Prospect, nemlig Henrik Schriver. Henrik har ikke i 2005 opfyldt kravet til at kunne kalde sig "Ustyrlig Ultraløber". Det forlyder at Henrik i 2006 vil kæmpe sig hårdt tilbage. Se hans plan for 2006 her.


Danisco cuppen. Hårdt presset er jeg blev bedt om at meddele at jeg Kent Møller blev slået af en anden Ustyrlig løber - Gert Hougaard på 5 km distancen i weekendens Danisco cup. Gert løb de 5 km i 19.20, og Kent i 19.59.


Opdatering af hjemmesiden. Flere personprofiler er blevet opdateret med planer for 2006. Derudover er der lavet en fælles løbskalender for 2006, hvor det er muligt at se hvilke løb "De Ustyrlige Ultraløber" er repræsenteret i.


Brabrandsøen rundt 100 km. Nogle af vores supporter mødte op og tog lidt billeder. Billederne kan ses her.


Hillerød Skovmarathon. Der er kommet billeder fra dette løb i november. De kan ses her.


Brabrandsøen rundt 100 km. Årets løb endte med at 6 af 7 startende løber gennemførte. Se resultaterne her.


Brabrandsøen rundt 100 km. Deltagerlisten er opdateret pr. 5. december 2005. Der er stadig ledige pladser.


Brabrandsøen rundt 100 km. Deltagerlisten er opdateret pr.1. december 2005.


Ny 6-dages verdensrekord af Yiannis Kouos. Det lykkes ham at løbe 1036,8 km i løbet af de 6 døgn. Det forlyder at han kun sov i 2 timer i løbet af de 6 dage. Yderligere oplysninger kan ses på kondis.no.


Yiannis Kouros. Verdens suveræn bedste ultraløber gennem tiden fortsætter med at imponere. Selv i en alder af 50 år er det spændende og se om han kan slå sin egen 6 dages verdens rekord. I Colac i Australien rundede han 500 km efter 57 timer og 54 min og 12 sekunder. Dette er ifølge kilderne verdens bedst tid på denne uofficielle distance (500km) . Løbet kan følges her.


Harzen. Der er kommet billeder fra turen til Harz-Gebirgslauf/Brockenmarathon i oktober.


Hillerød Skovmarathon. Søndag den 6.november var der to ustyrlige ultraløbere til start i Hillerød. Gert Hougaard og Kent Møller gennemførte sammen i 3.48.28.


Zeitsprung Marathon i Kiel. Den ustyrlige Kim Smitt har skrevet følgende beretning fra løbet.

Ja, så lykkedes det mig igen at komme under 3 timer på et marathon.

I år var det i Kiel.

Zeitsprung-Marathon blev arrangeret af en gruppe tyske Club 100 Marathon medlemmer.
Det er det billigste marathon jeg nogensinde har deltaget i. 5 EUR !!!

Løbet startede kl. 01.00 30/10 og der var 35-40 deltagere.
Vejret var godt. Skyfrit og 10-12 gr.
Løbet bestod af en "prolog" på 979 meter + 16 runder á 2576 meter.
Det var i hvertfald tanken. Desværre var der et vejarbejde som gjorde at det blev 17 runder istedet. Det lyder måske ikke af meget, men når man løber om natten og er træt er en runde ekstra lidt træls.
Vi var to danskere - begge duul løbere, så med lidt god vilje kan man kalde det for et internationalt løb !
Mange undrede sig over hvordan vi havde fundet frem til løbet, og vi blev også interwievet af en lokalradio i den forbindelse. Godt at Nicolaj er perfekt ud i det tyske sprog.
Løbet foregik rundt om et havnebassin, med meget dårligt lys på det meste af ruten. Der var nogle som havde valgt at løbe med pandelamper i den forbindelse.
Vi løb på asfalt, fliser og grus. Efter 2.1 km på hver runde kom der lige 200 meter i totalt mørke. Det var bare med at holde tungen lige i munden. Det var grus vi løb på. På min sidste runde var jeg uopmærksom og ramte kanten på en betonflise, hvilket resulterede i et forlæns rullefald.
Efter 16-17 km fik jeg problemer med maven, så der var lang vej hjem. Jeg havde fulgtes med Nicolaj indtil da, men sagde til ham at han bare skulle løbe sit eget løb, da jeg var "nede".
Ved depotet blev jeg på et tidspunkt stoppet af de 2 journalister, og spurgt om hvordan det gik. Dårligt måtte jeg konkludere. Vil du udgå spurgte de?
Aldrig , var mit svar. Jeg er aldrig udgået af et marathon og det bliver ikke i nat....
Enden på det blev en tid på 2.55.08 + 1 time. Ikke prangende, men dog en mere på kontoen.
Nicolaj derimod havde et rigtigt godt løb og kom i mål i 2.36 + 1 time.
En stor tak til arrangørene og hjælperne, som gad at sidde hele natten og tælle omgange for os. God forplejning.
Men hold kæft hvor var jeg træt da jeg kom hjem.


Nikolaj Mann er blevet optaget som nyt medlem i De Ustyrlige Ultraløbere. Hans personprofil kan ses her.


IHS marathon i Sønderborg. Fra DUUL deltog Frank Thomsen som kom i mål i 4.29.33. Resultatlisten fra løbet kan ses her:


Den bornholmske ultraløber Kim Rasmussen har sendt os denne beretning fra dette års Spartathlon. Klik her.


Gert Hougaards personprofil er opdateret.


Harz-Gebirgslauf/Brockenmarathon. I dagene 7-9. oktober 2005 var DUUL til marathon i Harzen. Dvs. løbet foregik lørdag den 8. oktober.

Tiderne blev som følger:

Kent Møller 3.49.17
Kim Smitt 4.12.00
Gert Hougaard 4.14.01
Per Hjort 4.38.36
Frank Thomsen 4.38.44

På turen deltog også Steen Langballe, som håber engang at gøre sig fortjent til at kunne blive medlem af DUUL. Steen gennemførte på 4.22.53.

Billeder fra løbet kommer senere.


Tværs af Sjælland. Søren har skrevet en beretning fra løbeturen tværs over Sjælland. Beretningen kan læses her.


Pramdragerløbet. Fredag 30. september og lørdag den 1. oktober deltog Per Hjort og Kent Møller i dette løb. Ruten går fra Randers til Silkeborg langs Gudenåen, ad den rute pramdragerne trak bådene til papirfabrikken i Silkeborg.  Et løb på 75 km fordelt over 3 etape. Men samtidig et ufatteligt hårdt løb, hvor man i flere perioder løber i vand til anklerne. Kent udgik efter 2. etape, efter at have været overhalet af Per. Det lykkes Per at komme igennem alle 75 km. Resultater fra løbet kan ses her:


H.C. Andersen marathon. Her stillede Den Ustyrlige Kim Smitt til start. Han løb rundt i 3.37.24.


Berlin Marathon. Fra de ustyrlige ultraløbere stillede Jan Tagesen og Morten Skytte til start. Jan løb rundt i 3.48.03. Morten i 4.27.58.


Flensburg Marathon. Det forlyder at den Ustyrlige Kim Smitt løb de 42,195 km på 3.37.56.


Tværs af Sjælland. Der er kommet billeder her.


Tværs af Sjælland. Det lykkes Søren Skytte og Kent Møller at løbe de 157 km fra Korsør til Kastrup. Morten måtte udgå efter gentagne opkastninger ved 111 km, mens Per måtte udgå efter 118 km med smerter i knæet.

Kent og Søren løb de 157 km på 23 timer og 58 minutter. Det var en yderst flot tur i den midtsjællandske natur. En længere løbsberetning kommer senere. 


Personprofiler er opdateret med Gert Hougaard, som er optaget som nyt medlem.


Viborg 24 timers løb. Resultater:

Nr. 14 - Kent Møller 142,75
Nr. 25 - Søren Skytte 125,62
Nr. 42 - Frank Thomsen 102,78
Nr. 50 - Morten Skytte 74,23

Morten valgte at bruge løbet som en træningstur, og stoppede derfor efter 10 timer og 44 minutter. Frank løb i år de 102,78, hvorefter han gik ind for at sove. De 102,78 nåede han efter 15 timer og 14 minutter. Søren gik ligeledes ind for at sove efter at havde løbet de 102,78 km på 12 timer og 38 minutter.

Kent løb 120 km på knap 14 timer, hvorefter benene sagde stop. Efter henholdsvis 7 og 8 timers pause valgte Kent og Søren sammen at genoptage løbet. Det lykkes dem derefter at tilbagelægge yderligere 23 km. 

Derudover gjorde Gert Hougaard sig fortjent til at blive optaget i DUUL. Han løb de 102,78 km i 11,23 hvorefter han valgte at stoppe.

Billeder fra løbet kan ses her:


Viborg 24 timers løb den 13-14. august. Til start stiller intet mindre end 4 af de Ustyrlige Ultraløber, nemlig Frank Thomsen, Morten Skytte, Søren Skytte og Kent Møller.

Derudover stiller Gert Hougaard op i håb om at nå de 100 km og derved gøre sig fortjent til kalde sig en Ustyrlig Ultraløber.


Tværs af Sjælland - Nu er de sidste detaljer ved at være på plads.

I weekenden den 27-28 august løber en del af de Ustyrlige Ultraløber en træningstur på tværs af Sjælland. Turen løbes af en af Dansk Vandrelaug opmålt rute. Ruten som går fra Korsør til Kastrup skulle være 155 km.

Yderligere oplysninger kommer snarest.


Lørdag den 10. juli var en dejlig varm solskinsdag. Hvad laver en Ustyrlig Ultraløber så?

Kent Møller blev sammen med Gert Hougaard og Nikolaj Mann kørt til Sletterhage på Djursland. Herefter løb de selvfølgelig hjem! Kent og Gert løb de 65 km på omkring 7 timer, mens Nikolaj (syg?) måtte stå af efter 42 km. Det skal nævnes at der er lettere kuperet omkring Molsbjerge! 


Dansk Mesterskab i 100 km løb til en af de Ustyrlige Ultraløbere. Søndag den 12. juni lykkes det Kim Smitt at vinde guld i aldersklassen 40-45 år, samtidig med at han besatte 3. plads i den samlede stilling. Kim løb de 100 km på 9.33.30, hvilket var en tangeringen af hans personlige rekord.


Lørdag den 11. juni løb 3 af de ustyrlige ultraløbere 4 marathonløb!. Om formiddagen løb Kent Møller Hvolvrismarathon i Skals nord for Viborg. Han gennemførte de 42,195 km i 3.11.13, hvilket på denne kuperede rute rakte til en 2. plads. Om eftermiddagen løb han Århus Marathon i 3.55.41. Se hans præstation omtalt i Århus Stiftstidende her.

I Århus Marathon deltog ligeledes Jan Tagesen og Per Hjorth. Jan løb i 3.28.00 og Per i 4.33.22.


Midtjysk Bjergmarathon. Søndag den 5. juni løb Frank, Per og Kent marathon i de midtjyske "bjerge" omkring Silkeborg. På en ekstrem hård rute med mange vanvittige stigninger blev det til følgende tider:

Kent Møller 3.50.01
Per Hjorth 4.17.53
Frank Thomsen 4.49.06

Stockholm Marathon. Det forlyder at der var en Ustyrlig Ultraløber til start i verdens bedste marathon lørdag den 4. juni. Ifølge resultatlisten løb Henrik Schriver de 42,195 km i tiden 3.45.57. Nu bliver det så spændende at høre om Henrik så mener, at det er korrekt at kalde det verdens bedste marathonløb.


Copenhagen Marathon. Walter og Co(w) alias Per, Morten, Søren og Kent løb Copenhagen Marathon i 5 timer og 3 min. Men hvilket løb!

Det var en fantastisk oplevelse at løbe udklædt igen i år, og absolut ikke sidste gang at vi gør det. Alle heppede og smilede, bortset fra os selv...vi led. Det var sindsygt hårdt og ikke mindst varmt at løbe udklædt. Ikke mindst i Walter kostumen. Efter få kilometer måtte Walter (Per) tage hovedet af, da det ikke var muligt at trække vejr, ja se kunne han heller ikke. Kent overtog kostumen efter 8 km..dvs. fødderne, det var simpelthen ikke muligt at løbe med hovedet på. Efter knap 10 km med høje knæløftningen og uden løbesko, måtte Kent også droppe at løbe med fødderne (se billede her). Kent kom tilbage i ko kostumen, mens Per fortsatte uden kostume..(uden bukser?). Men stadigvæk fik vi en helt igennem fantastisk opbakning rundt på ruten. Ved 14 og 41 km var vi i depot i en kæmpe øl dåse på Nyhavn som Skanderborg Festival havde stillet op. Her fik vi congobajere...dejligt. Per løb selvfølgelig i mål i Walter kostume, med hjælp fra 3 køer.!


Stige -  lørdag den 21 maj.  Søren og Kent fulgtes ad de første 70 km, hvorefter Kent besluttede sig for at satse lidt. Søren gik lidt ned, men kom flot igen og satte personlig rekord og kom i mål som nr. 8 i tiden 9 timer og 54 min.

Kent gik ligeledes ned, men først ved 81 km, og kom i mål som nr. 7 i tiden 9 timer og 53 min. Bortset fra 4-5 timers konstant de første timer, var det en kæmpe oplevelse.

Det lykkes desværre ikke for Kim Smitt at genvinde sin 60 km fra året før, men han kom da i mål på en flot 3. plads i ny personlig rekord på 4.53.


Så er løbesæsonen rigtig ved at være i gang.  På lørdag løber Søren og Kent 100 km i Stige med håb om en tid pænt under 10 timer. Mens Kim Smitt løber 60 km

Duul | 8000 Århus C - Denmark